cara pengambilan ubat folic asid n iron tablet?

can u give me the detail for taken medition? bcz my nurse forget to write in the detail for me. owmai

cara pengambilan ubat  folic asid n iron tablet?
2 Các câu trả lời

Macam sy selalu consume 2 jam before or after makan. Iron tablet tu sy kena makan dua kali sehari. So pagi or siang sebiji, malam sebiji. Apa2 kena jarakkan 2 jam. Jangan minum dgn susu or caffeine.

5y trước

Yupp 😊😊

Take both Folic asid & Vitamin B for one each. Iron Tablet 2 biji. Makan while perut kosong with plain water or fruit juice only yaa 🙂