Betul ni girl? first nak dpt girl. 2 org boy sblum ni🤭

girl ke boyyyyy ni?

Betul ni girl? first nak dpt girl. 2 org boy sblum ni🤭
10 Các câu trả lời

InsyaAllah, anak Puan ni girl... Anak sy yg sulung mcm ni lah, bila dah besar sikit scan lagi dia tgh isap jari sambil terkangkang 😂😂 Pastu yg ke 2 ni (skrg tgh preggy 8 bulan) mcm ni jugak masa scan tu, Sono ckp girl... Ni bulan lps sy scan dia dok tutup muka dia x bg kita tgk... Tapi sono pandai, dia buat jugak sampai baby bukak muka dia, nampak lah rupa dia mcm pak dia jugak... 😅😅 Sabar jelaaa...

2y trước

yeke. terima kasih sis😍 sbb dua org sebelum ni boboy.. kotla mata mak yg ada anak perempuan lg arif, mcm sy arif la kalau nak tau tu laki ke hehehe.

bestnya. tp kalau sono da tulis girl tu, maknanya girl lah. huhu. sbb pernah sy bt scan berbayar. dia pusing² bnyk kali sbb nk tunjuk & confirmkan jantina. klau boy sy thu la. yg girl sy xthu mcm mna rupa bila scan. huu

2y trước

yeke, tula saja tanya pendapat hehe thanks!

sy 3x scan gmbr MCM ni la.ms 22w ckp boy.scan pulak 28w ckp girl..poning sya😂.dh 3gegirl nk boy pulak.klu girl jgk redha jela jnji sihat.

2y trước

yeke hehehehhe sbb ni kali kedua bru dr pause. masa dr duk gerak2 nak mencari tu mmg dah perasan mcm burger je, mmg tak nampak punai. cuma samar2

sia boleh shared x beza mengandung boy dgn yg girl ni.. hehe sy pun dua2 boy.. ni baru 12w x boleh scan lg 🤭

2y trước

hehehehe sy simpan dekat insta, tp dah deactivate. mmg kalau lelaki obvious nampak kan anak sy dua dua nampak telur n punai dia tu. yg kali ni mmg dah perasan rata je.. pastu kali ni muka tak tompok kusam n xde hitam sekitar leher..

Saya rasa girl sebb nampak belahan tu. Tahniah sis🤍

asalkan tak nampak "pistol" tu, confirm girl 🙂

bestnya kalau dapat jantina yang kita nak😍

2y trước

kan.. ketiga bru dpt merasa sis.. hehehe

Tak tanya sonographer ke?

2y trước

tula 5d sy pun tak bape nampak, dia mcm menyorok

nmpk mcm girl

2y trước

🙏😊

Brapa minggu scan ni