Geng due awal oct

Hi geng mummy, ada tak due awal bulan oct dah selamat bersalin? Skrg 35w takde rase pape pun sebab tahu awal lagi. Just nak tanya korang punya baby kerap mengeras tak? Bukan perut mengeras yang sakit contraction tu, tp baby macam mengeras menggeliat dlm perut. Tertimbul2 perut. Hitung minggu 7/10/2023. Kalau boleh nak awal sikit lerrr beranak. Sakit betis dah.

24 Các câu trả lời

due 17/10 tp ada GDM on diet and sy Pp stage 2 doc mintak czer skunk dh 34week bru keluar ward sbb tumpah darah alhamdulillah bby semua ok dan dh dpt 2 dose dexa sakit sgt injection tuh 😮‍💨🥲 utk matangkan paru paru bby skunk cuma kena bedrest dekat rumah smpai date yg doc akan bgtau tau utk czer doa kan sy dgn baby selamat dan dipermudahkan yea 🤲🏻 kt semua ibu mmy umi mama yg kuat💪🏻

8mo trước

amin tq mummy