Geng due awal oct

Hi geng mummy, ada tak due awal bulan oct dah selamat bersalin? Skrg 35w takde rase pape pun sebab tahu awal lagi. Just nak tanya korang punya baby kerap mengeras tak? Bukan perut mengeras yang sakit contraction tu, tp baby macam mengeras menggeliat dlm perut. Tertimbul2 perut. Hitung minggu 7/10/2023. Kalau boleh nak awal sikit lerrr beranak. Sakit betis dah.

24 Các câu trả lời

Due saya 6/10 . Baby saya kuat gerakkan smpai saya terkencing 🤣 lagipon saya daa bnyak petanda . Contoh dah start keluar lendir tapi sikittttt jaa . Doc kata normal sebb nak dekat due . Pastikan tk keluar bnyk laa & now kerap cirit birit tu pon petanda jugak

8mo trước

Iyeeer. Asek tendang ke bawah. Cuma saya tkde tanda lagi cuma dia keras menggeliat tu jela. Baby pun duk pusing2 lagi tak engage ke ruang bawah lg hehe