Geng due awal oct

Hi geng mummy, ada tak due awal bulan oct dah selamat bersalin? Skrg 35w takde rase pape pun sebab tahu awal lagi. Just nak tanya korang punya baby kerap mengeras tak? Bukan perut mengeras yang sakit contraction tu, tp baby macam mengeras menggeliat dlm perut. Tertimbul2 perut. Hitung minggu 7/10/2023. Kalau boleh nak awal sikit lerrr beranak. Sakit betis dah.

24 Các câu trả lời

Saya pun rasa macam tu, rajin pula dia menggeliat sekarang. Rasa ngilu pun ya tapi lega sebab tau baby okay je dalam perut haha saya skrg 36 weeks, due date 3/10 nanti. Semoga urusan kita semua dipermudahkan ✨

8mo trước

Sama la sis, kdg mlm nak tukar posisi tdo pun dah sakit², kdg perut rasa ngilu kn 🤭🤭🤭, sya pun due 3/10.... klw nk sbelom due tu dah bsalin la😅😅