Geng due awal oct

Hi geng mummy, ada tak due awal bulan oct dah selamat bersalin? Skrg 35w takde rase pape pun sebab tahu awal lagi. Just nak tanya korang punya baby kerap mengeras tak? Bukan perut mengeras yang sakit contraction tu, tp baby macam mengeras menggeliat dlm perut. Tertimbul2 perut. Hitung minggu 7/10/2023. Kalau boleh nak awal sikit lerrr beranak. Sakit betis dah.

24 Các câu trả lời

saya 34 week tapi smlm dr dah bg tau 38 week kena paksa beranak sbb gdm..harap baby kluaq dlu sblom serah diri la sbb masuk ubat lagi la sakit😂 sis try la buat senaman tgk bg baby mudah besalin..sbb 36 pon dah sesuai dah tu bersalin

8mo trước

sama la dr dah bg tau 38 kena serah diri😅 hari2 pujuk baby kluaq awai sblom kena serah diri .sbb masuk ubat ni sakit huhuhu