Geng due awal oct

Hi geng mummy, ada tak due awal bulan oct dah selamat bersalin? Skrg 35w takde rase pape pun sebab tahu awal lagi. Just nak tanya korang punya baby kerap mengeras tak? Bukan perut mengeras yang sakit contraction tu, tp baby macam mengeras menggeliat dlm perut. Tertimbul2 perut. Hitung minggu 7/10/2023. Kalau boleh nak awal sikit lerrr beranak. Sakit betis dah.

24 Các câu trả lời

Mcm saya baby mengeras kdg smpai senget ii perut sakit dia ya allah tk tahan ye , lepastu malam ii dh tk boleh tdo daa mesti ketandas hmpir setiap jam . Siang jelaaa boleh lena tdo 😌

8mo trước

Iye mengeras tang situ tang sini. Sehari banyak kali. Menggeliat dia kan. Habis ditendangnya lama2. Saya malam pun tidur kul 3-4 pagi. Siang tidur penat