16week 5days

Genap je 16minggu, perut selalu masuk angin, then selalu laporr, bile makan sikit selang brpe jam laporr lagi, bile terbnyk minum air masak, kembung plak, Ada kah kwn2 alamai seperti sy?? Pastu perut bahagian atas selalu masuk angin, adakah in gastric?

1 Trả lời

Dari awal lagi saya dah hadapi perkara ni. Puasa pun half month je. Sekarang ni say make sure sentiasa ada food (I can only eat nasi, roti biskut semua tak boleh masuk). Bila lapar terus makan. Regardless pukul 3 pagi ke, 6 petang ke, bila lapar, memang makan nasi. Keep bloating to minimum kalau jaga makan. Saya elak juga makanan yang buat saya kembung (berbeza untuk setiap orang kan). Good luck!