Cukur private part

Gaisss. Nak tanya, korang cukur sampai clear ke private part ye? Sebab saya pernah cukur time 16weeks mcmtu & jadi gatal sangat2. Sebelum ni tak pun, sebab lepas cukur terus je scrub. Ni jadi gatal gila pulak. Skrg dah 20weeks, saya takut nak cukur. Ada suggestion tak? Pisau cukur yg okay ke, apa yg kena buat lepas cukur ke apaaa. Helpppp

2 Các câu trả lời

Maaf tapi kalau bahagian atas atas tu lepas cukur saya letak aloe vera yg beli kat guardian tu. So far tak gatal la time nak tumbuh baru.

sblm cukur ltk conditioner dulu.