folid acid

Folid acid appeton.. Bgus ka?

13 Các câu trả lời

Bagus. Saya consume vitamin folic acid tu start tahu pregnant dah 20week & scan baby sekali hehe alhamdulillah baby aktif. N dok suruh stop makan folic acid 4 minggu je lagi. Btw folic acid tu bukan makan sampai dah beranak ye. Saya follow up je dok swasta tu suruh. Folic acid appeton tu harga dia rm40 lebih saya beli kat pharmacy guardian ade 90 tablets. Better beli kat pharmacy biasa je sebab if beli kat hospital swasta harga folic acid tu saje rm70 tk sure ada brpe tablets n btw folic acid bukan ye mkn sampai dh beranak so bagi saya takpe la demi kandungan yg sihat harga mahal

acid folic memana pun okay cuma depends bajet ja rasa nak makan yang ada brand mahal, lebih la modal keluar mcm saya memula ja makan tu mahal tukar hovid punya 5mg murah murah jaa

Bgus.. sy pernh mkn dlm tempoh sbuln mkn sy di sah kn hamil n trus kn mkn asid folic appeton tu sb doc yg suggest kn suh mkn..

Bagus. Saya consume jenis ni, alhamdulillah dengan izin Allah, berjaya pregnant setelah 11 bulan kahwin

Bagus. Tapi bagi saya beli acid folic tablet biasa pun dh ok. Sepapan baru 90sen. Appeton rm30-40😅

Bagus, sy makan 1 bulan je lepas tu lekat terus Alhamdulillah 🤲

Bgus sesuai utk TTC sya amal sblm preggy as doc sarankan

Bagus. Sy mkn nie sblm kwen, Alhamdulillah terus lekat.

semua folic acid bagus

Bagus... tp mahal..