Hi mommies. Susu ape ye yg ssuai utk diminum? Boleh suggest?

1 Trả lời

Semua susu ok, asalkan puan tak alah dengannya dan sesuai dgn keadaan puan. Mcm saya alah dgn laktosa, susu lembu, gula tambahan, saya minum susu kambing asli. Sblm hamil lg alah. Bila ada GDM, saya minum susu yg sama sbb susu tu no sugar less carbohydrates.

1y trước

Dulu susu kambing Mikkae. Sekarang dah takde. So, saya minum susu kambing DKE, beli di Lazada. seller : Alor