Hi ibu2, utk buka buku pink kalau dah call kk utk appointment tapi tak jawab boleh walk in ke?

10 Các câu trả lời

pergi je kk cakap nk buat appointment buka buku pink, bagitau sis dh call tapi xjawab.. kt tempat saya kalau dah ada tarikh appointment xde lah lama sangat tunggu masa buat buku pink nanti, sebab kk akan prepare buku pink kita siap2 sebelum kita datang, sebelum hari appointment tu kk akan call dapatkan maklumat untuk tulis kt buku pink

Boleh. Biasa sebelum 12 minggu untuk pastikan janin dah btl2 kukuh. Dalam 10 minggu blh walk in. Smbil tu blh amalkan folic asid sis. Bagus untuk awal kehamilan dan semasa sblm hamil pon elok juga ambil.

Cuba buat online nanti nurse dpt info kita dia akan call je utk confirmation. Takut walk in x layan je ikut tempat masing2

sekarang buat appointment on9. saya buat buku pink guna appointment on9 jadi senang tak yah ulang alih banyak kali😉

Cuba call lagi skali. Biasanya bila dh ada appointment ni senang sikit. Tempat menunggu pon selesa

boleh rasanya tapi jgn dtg petang. dtg awal pagi pkul 8 tu sebab prosedur bukak buku lama sikit

2y trước

betul

KK hanya terima walk in lepas 12 minggu. Kalau tak sampai 12 minggu, kena buat appointment.

2y trước

kalau kat tempat saya ni, saya dah 12minggu, kena ada appoitment☹️.. so buat scan kat swasta je minggu lepas.. semoga baby saya sihat2 je,

Appointment by online skrg.. Cuba sis google nnt ada link bawah KKM

boleh je walk in. Sy dulu 4 minggu dh walk in. KK terima je.

Dh berapa minggu? Klu ats 9w blh cuba walk in.

2y trước

*bawa gmbr scan