Normalke najis baby nak masuk 6bulan mcm ni? Pagi td najis dia cair yg ni ada lendir pulak

1 Trả lời

sme la kite. baby sy pon pernah mcm ni . bimbang jgk,tp mak ckp takpe sbb dy nyusu badan normal je tu. tp kalau awk tkot try tye misi nanti klo check up

2y trước

haah tula pasal, btw sy da tnyaa misi dia ckp normal klu baby sblm ni pernah selesema n normal jgk utk umur yg nak masuk 6bulan drg akn buang smua yg xpnting dlm dri dlm bdn utk terima mknn time start mkn, so kita tkperlu risau alhamdulillah baby pun ok dah najisnya