Ruam muka makin merebak. Ditambah dgn suka gosok muka,dah berjangkit ke mata.

25 Các câu trả lời

Macam anak saya penuh satu muka sampai kepala leher telinga smua. Dia keluar air. Bau hanyir sikit.. Bawak g klinik pakar kanak2.. Doctor kata eczema dan dah merebak sampai dalam telinga.. Alhamdulillah doctor bagi ubat sapu, sabun mandi, lotion, antibiotics, dengan ubat titik telinga 2 hari je dah baikk.. Sis better bawak g klinik

2y trước

xde..

Alhamdulillah, terima kasih kawan² yg prihatin ❤️. Sy dah bawa pegi klinik & dpt krim ni. Selang seli dgn sudocream sbb krim tu ada steroid x bole pakai selalu. Harapnya dgn izin Allah sembuhlah dari ruam yg melampau. Kesian tengok dia x selesa

Hari tu ada org shre guna susu ibu,Naik ruam skit2 terus sapu dengan susu ibu, alhamdulillah sehari hilang, walaupun masih ada yang timbul tapi selalu letak.. Sambil susukan sambil tu sy sapu mana2 ruam yang timbul..

mcm baby sy, hritu g klinik, doct suggest gune cream ni, ZeHo cream . Alhamdulillah, kulit bby sy yg berbiji dn mngeras dh kurang n kulit dh rse lmbut skit.. ruam merah pon hilang..

guna cream snowhite sis rm35 @ youbaby pun ok gak saya pakai 3hari licin kulit muka anak saya , cream ni serbaguna ruam blh , selsema n kahak pun blh guna . love sngt dgn youbaby

2y trước

youbby sy da cuba, tp tak ada perubahan. Stakat ni cuma sudo cream je nampak perubahan

saya rase elok sis bawa pi pakar kulit... dulu baby saya ruam ke apa apa ke kaitan dengan kulit.. pakai snow white treatment lotion.. alhamdullilah ❤️ ok dah...

cuaca sna panas ka sis... klw sna panas jgn bg dia pakai bju yg lngan pnjang sma sluar pnjg. bg dia baju yg ssuai ntk cuaca panas.. sbb bby sy pn cpt naik ruam..

cuba pakai lotion ni . mmg berkesan alhamdulillah. anak sy dari ruam banyak2 terus hilang pakai lotion ni . jadi licin dah tanpa biji2 ruam tu

2y trước

haah sy beli yg bombshell mmg wangi sangat .. asik cium2 anak jee 😂

baby saya pun lahir2 dah beruam muka. saya pakaikan cream yg ni. mmng berkesan beli dkt farmasi. lagi2 anak saya kena ruam panas & ruam susu

kesianyaa baby. sy ruam mcm ni naik kt leher anak pon dah sakit kepala fikir nk hilangkan. apa lagi full muka. bawa klinik kulit sis.