Assalamualaikum btui ka org tua tua kata klau anak kita suka hisap ibu jari kaki mntak adik lagi 🤣

2 Các câu trả lời

saya tak percaya bab ni, sbb tgok byk budak suka hisap, rasa normal je. anak saya pun termasuk juga tapi kalau kata ada yg hisap n mmg lekat tuh kira mmg rezeki dia la. tapi bab ni ,tak percaya , mak saya pun dulu duk kata juga siap ckp kalau preg. ,suruh duk kt umah mil ,tamau jaga da. 😂 .

5mo trước

Mak mertua sy larh yg kata mcmtu mak sy kata jgn caya 🤣

Hahhaa mestila tak betul. Itu salah satu milestone baby

5mo trước

Tula mslhnya kan nsb baik tak caya benda mcmtu mak mertua ad ckp mcmtu nak adik lagi tpi mak sy ckp jgn caya 🤣