Hai.. Ad sape2 ad tips x puasa time mengandung ni? nk bagi cergas sikit..xnk bg lesu.. Nk2 tgh krja

1 Trả lời

ms bgun sahur makan lewat sikit dr biasa mcm kalau biasa kul 5 bgun dan makan sahur..try makan pd pukul 530 ...sblm tido pd waktu malam..puan ambil 3 biji kurma rendam dlm air kosong dan tutup..nnti minum ms sahur..mcm ms sahur bykkn juga minum air kosng selepas makan sahur... tuk pstikn bdn kta tak alami hydration spnjng berpuasa.mcm dlu sy pnh tgk ada satu talk de doc tu share..jika kita biasa minum 8 gelas air kita lebihkn sikit..kena agak bdn kita prlukn byk mana...sbb stiap bdn org pregnant brbeza dr yg tak pregnantcmtula doc tu share dlu .... mg dpmudahkan segalanya amiin..