Hai. Normal ke kalau awal pregnant ,makan selera, tapi lepas makan rasa sebu perut + pening + mual.

6 Các câu trả lời

Normal sis, boleh try kurangkan sikit portion makanan tapi makan lebih kerap. Sbb bila pregnant ni rahim mmg akan menolak sikit perut dan organ lain, jd perut x dpt isi makanan sama mcm sebelum mengandung. Sis cuba la ye kurangkan sikit portion makanan tapi makan lebih kerap, insyaAllah better lps tu.

2y trước

aah. auto jadi makan sikit . terima kasih respon

saya sedang lalui nyaa 😂 lepas makan terus rasa nak muntah cari asam jawa dalam peti ais calit bagi rasa sikit dekat lidah terus lega

normal..lpas mkn pening ..adehh

2y trước

sedang lalui. walupon baru je tahu pregnant 4-5 week

normal rsenye sy pun mcmtu

normal

2y trước

🌻