Sy baru 8 week,skrg sy mglami sakit punggung..normal ke? Sakit pinggang kdg2

6 Các câu trả lời

Saya mgndung anak ke 2 dari awal mgndung sampai skrg dah 32 week tetap sakit pungungng lpas picit2 sblum tdo.. Baru boleh tdo.. Klau x tdo duduk je.. Tya doktr kata biasa..

Ouh.. Kira nya normal lah ye sy sakit kt punggung tu kdng mc berdenyut pon ad sblm nie prgy xde plk skit kt punggung tu. 7week prgy.

Normal... Tpi kalau nk urut tu jgn kuat2 sgt.. Risau terslh urat tkut effect pda bby..

Normal macam saya, hehe last last saya bubuh minyak yuyi husband urut dah settle hehe

Sama la dgn saya.

Normal sis