pernah ada yang prgnant 9w tp kantung size 5w. doc bg masa 1w utk tgk prkmbangan if tak akan dnc. help 😭😭😭

1 Trả lời

Saya. Ikut date period masa tu sepatutnya dah 11 weeks tp scan baru 8 weeks. Baby, heartbeat, kantung semua ada. Mmg lari jauh sgt sbb kita pun xtau bila tarikh persenyawaan kan. Repeat scan lg lpstu 2 kali masa 10 weeks n 12 weeks. Alhamdulillah baby ada progress. Doa byk2 sis insyaallah ada rezeki.

3y trước

Takpe la sis, pregnancy sy kali ni pun sy redha apa2 jd sbb ni kali ke-3. Sy 2x miscarriage. Kalau Allah kata ni rezeki kita, insyaallah ada. Sy doakan semoga urusan kita dipermudahkan 😊