Nak check pergi klinik pun x de duit , baby dah 2 hari x de rasa gerak pape 30 weeks ,risau

28 Các câu trả lời

pergilah sblum mnyesal..baby sy 31 week mninggal dlam perut bulan 8 taun lepas 😢

3y trước

apa punca ya tibe2 mninggal dabusia cmni

pergi hospital... pergi tmpat kecemasan...nti bgi tau petugas kat sana..

p la hospital, sy baby xgerak sejam pun dah risau ni kan pula 2 hari..

pg hospital sis .. nti misi dan doc cek .. g hospital kjaan. je sis

for God sake. pergi laa hospital terus wak.

allahuakbar...pergilah hospitl kerajaan jee awkk.... allahuakbar...

Sis,call ambulans utk segera ke hosp.. Bahaya kalau tangguhkan

call ambulans wak.. at least kita tahu keadaan baby

Terus ke hospital pls. takde kenderaan, call je ambulans.

Pegi je hospital kerajaan, free je bawak buku pink.