Ada tak mommy yang pernah guna swing leaf yang macam dalam gambar ni.. boleh share feedback tak ?

16 Các câu trả lời

Swing leaf ni trending je, sya fikir tak berbaloi beli dgn harga ratus2. Baik beli tilam bayi yg ada sabut kelapa tu, lg elok untuk perkembangan tulang baby. Baby pakai sekejap je swing ni, kot dia suka. Lepas tu sy fikir, baby baring dgn benda yg banyak kompenen elektrik. Mcm tak sesuai je. Lg satu, kalau pakai tak sampai setahun, Nak simpan mana benda alah ni? Ruang rumah saya bukanlah besar mana. 😁 Kelebihannya sy fikir 1 je, senang lah nak dodoikan bayi tanpa sentuhan kita masa kita buat kerja. Itupun klu baby nak duduk dlm tu. Sy dah senaraikan dah pros & cons benda ni. So berkeputusan tidak membelinya 😅

Buaian henjut lg better bg sy. Husband beli awal brsalin baby tdo kejap je, pastu dia xnk tdo. Slalu nmpk kt wall fb truja jgk nk pakai, bila dh beli mnyesal plk. Swing dia sloww sgtt even dh set plg tggi. Melayang dkt 4++ 😭

Beli yang buaian henjut elektronik ja, anak saya mula umur 3 bulan baru guna buaian henjut, sampai skrg anak dah 1 Tahun lebih masih guna buaian henjut lagi bila dia x tido bawah. Kkdg ikut mood anak kalau nak tido bawah. 😊

ary 2 sye bli. .lps 2 dye x mau dudk dlm 2 😅😆..dudk skjp je. .sye bli mse dye dlm hari lg. .da sebuln++ pon dye xnk. .mgkn tgk ode baby. .sudah nya ibi dye preloved blk 🥲

klu saya rugi la beli hat ni ada baby nk duduk kejap ja ada tu langsung ta nak dekat fb ramai juga letgo swing mcm ni buaian biasa tu lebih puas hati huhuhu

pki skjp ja time masi baby buli lg tdo cini.skg7buln pilih buaian sda😂..ok jgla ada bnda ni.ikt brand

Pakai kejap je.. sama ada baby besar atau cepat rosak.. saya punya rosak.. x boleh pusing dah 😅

pkai kjp je..6 bln ke bawah..bb cpt besar..ank sy plak jns badan besar kjp je blh dduk

Baby saya tak suka duduk dalam ni, dia jadi pening. Lebih suka buaian henjut.

bace komen ibu² trs tak jadi beli..saya pun ingt nk bli..selamat