Perancang ap yg bgs tak ganggu hormon? Takut nk amek tpi klu rncng sndri tkut terleps pon x rdy lgi

5 Các câu trả lời

Implan yang masukkan dekat lengan tu. Jangan rancang sendiri, untuk orang yang subur tak sesuai, senang lekat. Even pancut luar tapi akan ada pre-cum yang terlepas dekat dalam. Unless betul2 tau tactic dia. Condom pon boleh pregnant jugak, dia bukan 100% melindung.

Merancang sendiri. Bila 'bersama' suami, tidak buat mani dalam rahim

iucd @ condom, rancang sendiri buang luar pun boleh hamil 😅

merancang sendiri

pakai kondom