Hai mommy2.. Saya nak tanya.. Skrg memang kedai jual brg baby xblh buka ke time pkp nie..

1 Trả lời

yup ...mmg xbukak...aeon kalau nk beli pun kne promoter or staff yg ambil kan...kita just tunjuk...but dkt ioi mall kedai babyshop bukak...

4y trước

itulah😅 saya pun nak beli susah..kalau tunjuk² mcm tak puas ..sbb kita nk tgok² ...harap kerajaan benarkan bukak balik station baju ....semoga covid dalam negara kita turun😘 sis jaga diri , saya doakan sis ,bayi dan keluarga dilindungi allah dan jauhkan segala penyakit