Assalamualaikum.Sy bru nk dpt first baby,sy ad beli pakaian,jd nk bsuh,pncuci ap y ok ye??

16 Các câu trả lời

Saya basuh guna detergent biasa saja. Pernah baca yg kita tak perlu guna detergent baby. Kecuali bila baby pakai baju tu, ada alahan baru tukar.

4y trước

😘

Waalaikumussalam, kalau baju baby boleh guna pencuci baju baby. Ada banyak brand, macam saya, saya guna anakku

4y trước

You're welcome 😉

Sy cuci pkai sabun biasa je sis.. Lps tu bilas letak pewangi sikit..

4y trước

baik sis,tq sis utk infonya 😍😍

pencuci baju baby jenama fred n flo best dan murah, rm 10 je

4y trước

mcm brmnt,ad servey2 jgk hr tu 😘

pencuci khas untuk baju bby..xkisah jenama apa..semua ok..

4y trước

baik sis,nt nk servey2 plk...heheheh 😍

Sy beli pencuci khas baju baby.. Tk kisah jenama apa.

4y trước

baik,trima kasih sis 😘

Pncuci baju baby,, sbb gne yg lain tkut bby xsesuai

4y trước

tq sis for sharing 😍

sy pkai kleen kot..x silap la haritu beli..wangi..

4y trước

ye ke,blh servey tu,hehehhe.... tq sis ❤️

Abd pureen. Detergent khas utk baby

4y trước

trima kasihhh 😁

sy pakai abd pureen dan downy putih

4y trước

tq for sharing 😘