Notice period dtg lewat. Bila cek urine, double line. Jd, apa next seterusnya ye? Tq in advance

2 Các câu trả lời

jaga diri dia baik2,jgn buat kerja berat2, bedrest, then boleh pergi hospital utk comfirmkan tp biasanya kalau awal2 scan tak nmpk apa2 lg, klu ada pun mungkin kantung, btw paling penting kena jaga diri elok2, tggu kandungan 8w boleh dh scan depend on kk berdekatan, awak boleh buat appointment thru call dulu so next nurse akn pntau😍 tahniah🤩

Pergi klinik utk pengesahan doc