😭 26/10/2020 7weeks 2 days.. kehilanganmu

25 Các câu trả lời

innalillahi wa inna ilaihi rojiun. smoga puan btabah.. jgn risau, insyaallah ada lagi. sy pun keguguran anak first 12w bulan sept haritu. sebulan kemudian preggy balik. mgkin Allah nak hapuskan dosa n tambah pahala utk kita.🥰

4y trước

in Shaa Allah sis tq sis🥰

Salam takziah bykkan Sabar sis.. Dia nak bawa mak ayah dia masuk syurga nanti insyaallah Aamiin.. Semoga sis dan ibu2 seluruh dunia dilimpahkan rezeki yg tak disangka2 kan. Aamiin Ya Allah..

4y trước

tq sis aamiin smoga d makbulkan doa sis🤲

Salam takziah sis''bnyk kn bersabar' 'aku pun 2kali sdh keguguran 😢😢😢 dan Alhamdulillah ALLAH berikan rezeki skali lagi😇doa yg baik-baik shja 💕💕

4y trước

tq sis..aamiin smoga baby n sis sihat selalu

Salam takziah.. Banyak2 bersabar ya.. Insyaallah ade rezeki lagi nnti.. Berehat banyak2..sy pon pernah lost waktu 12 weeks.. Rehat kan rahim sekejab baru cuba semula..

4y trước

tq sis..in Shaa Allah smoga Ada sinar baru lpas ni.. aamiinn

takziah wak. rehat dulu sekarang. saya gugur 8w 3d. alhamdulillah lepas 5 bulan, ngandong balik. saya doakan awak ada rezeki zuriat lagi. jaga diri❤

4y trước

tq sis..in Shaa Allah..smoga doa sis d makbulkn..tq tau

innalillah.. salam takziah. InshaAllah, ada rezki lain nt. kuatkan semangat.. sy 1st baby gugur. tak ingat dlm 7bulan - wetahun sy mengandung balik

4y trước

alhamdulillah tahniah sis..in Shaa Allah smoga Ada rezeki lagi lpas ni

takziah ya..inn Shaa Allah nnti ada rzki lain yg Allah nk bg..Sya pn dh 2x ggur taun ni bln 3 dan bln 10..fikir yg baik2 ja ya sis

4y trước

tq sis aamiin,In Shaa Allah nanti Ada rezeki kita aamin

kuatkan semangat yer.. dah sihat nant boleh cuba lagi.. jgn lupa asid folic.. n kalo lekat lagi hati hati lebih sikit..

4y trước

amin... kami pon dah tiga kali pregnant.. harap kali ni selamat sampai bersalin.

tq smua..smoga kta smua d limpahkan rezeki Dan zuriat yg soleh solehah..d permudahkan urusan dunia dan d akhirat aamiin

inshaaAllah lpas ni ada rezeki lg. sy pn prnh gugur 15/2. bln 5 dh pregnant blik.. pantang elok2 utk 2 minggu plg kurang.

4y trước

in Shaa Allah sis..tgh Cuba lagi ni sis..smoga Ada rezeki lpas ni