😭 26/10/2020 7weeks 2 days.. kehilanganmu

25 Các câu trả lời

innalillah. Semoga puan dan keluarga tabah ya. Semoga Allah gantikan sebaik baik pengganti. insyaAllah Amin🥰

salam takziah sis . smoga sis dan kluarga kuat dan tabah ye ? insyaAllah ade rzeki lain utk sis dan kluarga .

4y trước

tq sis in Shaa Allah aamiin🤲

salam takziah sis ..inshaAllah ada rezki yg lebih besar buat sis lepas ni❤

sbar ye doa yg baik².. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

4y trước

tq sis,in Shaa Allah sis..smoga Allah permudahkan juga urusan sis aamiin

Bnykkn brsbar sis.. Sy doakan sis ad rezeki lain lgi.. Bnykkn rehat.. Hmm

4y trước

baby tiba2 kluar .. doktor cakap baby x normal

Semoga akan ada rezeki yg berlipat ganda nanti.

4y trước

in Shaa Allah sis aamiin. .tq

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis..

4y trước

aamiinn tq sis..smoga sis pun d permudahkan urusan jugak aamiinn

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis..

4y trước

aamiin ..smoga Allah permudahkan juga urusan sis

tabahkan hati sis, kuatkn smngat...

semoga ada sinar bru aamiin