Sya nk tnya.sy mengandung 12 week.sy keluar bnyk mcm darah beku.. ad sp2 penah jadi mcm sy.

27 Các câu trả lời

Kalau ada bleeding tu terus je pergi hospital jumpa doc. Jangan tanya dalam grup. Sebab kalau awal2 bleeding sis terus pergi hospital mungkin doc dapat tangani masalah sis dengan cepat.

terima kasih semua yg doa kn sy.. sy dh pergi hospital baby sihat alhamdulillah..dh operation buang yg dok keluar darah tu terima kasihh pada yg mendoakan ❤️

4y trước

Alhamdulillah...

akak, terus bawa gi hospital and jangan delay ye akk.. bawak ni simpan dekat plastic ke.. nanti doc akan tengok darah ni and scan sekali perut akk... moga Allah permudahkan urusan semuanya..

4y trước

doc and nurse pernah bagitahu sy, apa apa pendarahan waktu pregnant tu tak normal. lebih lebih lagi darah ketul yang keluar... kadang boleh jadi implantasi. tapi implantasi darah sedikit sahaja spoting macam tu and berlaku dalam 2-3 hari.. for my experience, sy kena transfer ke EPAU sebab ada pendarahan.. and one month betahan for my Pregnancy tapi Allah lebih sayang anak sy. and belum ada rezeki lagi time tu.. tu yg apa apa pendarahan, kalau boleh refer terus ke doc. sbb besar kemungkinan yang tu tak normal.. wallahu'alam...

pernah.. kena pergi hospital check.. sy kluar drh jga kandungan 10 weeks.. dlm smggu lebih kluar drah skit 2.. gugur.. skrg ni dlam pantang...

spatutnya xprlu tya kt cni...kna trus g hospital..xde yg normal klu brlaku pndarahan even coklat2 skali pun...ibu2 bykkn lah mmbaca

4y trước

yes sure...sya cuma bgtau, sbb sy pun 1st preganancy...sy follow Dr emelda punya page...at least, sy bgtau ibu2 smua utk bykkn mmbaca supaya xde yg terlambat take action...sbb xsmua bleh mngndung, so hrgai rezeqi yg ada.

pergi hospital sis..saya pun mcm tu kluar darah..ngam2 kandungan msuk 12 mggu ggur..buka 1cm..skrng bepantang

4y trước

sya skrng nie diberi doctor cuti selama 2 mggu tuk bepantang..tpi saya rancang nak bpantang lama sikit sbb kalau dpt buat lbih dri 2 mggu tu lbih baik..tergantung sis juga la kalau dapat buat lama..sbb untuk kesihatan dri juga sis..

sy pun keluar darah jgk kandungan 8 mggu 3hari sikit2 ph msk ko 4 dh gugur..dlm pantang skr 2 ari...

terus ke hospital ye. saya dlu pnh cmni igt kan gugur tp alhmdulillah allah masih lg bg peluang untk saya mngdung..

Kan nusrse dah cakap.. Klau keluar darah terus gi hospital... Nurse takde cakap ke masa temujanji klinik..

Tanda pintu rahim terbuka. Sy dlu msa nak dnc lps msuk ubat terus kluar darah gini.