Sya nk tnya.sy mengandung 12 week.sy keluar bnyk mcm darah beku.. ad sp2 penah jadi mcm sy.

27 Các câu trả lời

Awak dah pegi cek kt hospital? Mcm mne keadaan bby? Semoga semuanya baik2 saje..

4y trước

alhamdulillah..jg kandungan sis

wlpn setitik trus g hosp...tu dah byk...apa ja trus g klinik atau hosp..bhya

Check dekat hospital a.s.a.p...apa2 bleeding nak2 ya g berketul tak normal..

pergi hospital refer Dr.. think positive. insyaAllah. xdak ap2 berlaku.

Sis pergi swasta minta injection kuatkan rahim .. lagi cepat ..

4y trước

Maaf sy nk tnya dia injection dkt mn yaa untk kuatkn rahim tu. Sb sy dh 3 kli gugur skng bru hbs pantang 2 minggu . Dkter ada ckp klau ngandung skli lg nk injection kuat rahim . Bukan bg ubt ja ka.. maaf klau sy bertanya

Kena ke hsptl cepat sis.. Semoga dipermudahkan semuanya

pegi hosp. jangan lengah. semoga baby kuat💪

Kena terus ke hospital kalau bleeding mcm ni

tak pernah tu lebih elok pergi hospital

jumpa doctor or terus g clinic