Nak tye mommy kat sini ade x yg campur susu formula n breastfeeding,baby punye stool warne mcm hijau

1 Trả lời

Saya campur awal dulu. Biasanya Kalau najis hijau anak takcukup susu hindmilk. lebih foremilk. Biasakan susukan bayi sis sebelah je sampai dia Lepas sendiri. sebelah lagi bila next session. jangan kerap tukar breast bila Susu. najis hijau juga Mungkin sbb formula milk Yang banyak zat besi. atau penyesuaian badan utk terima susu baru. banyakkan pembacaan berkenaan Susu badan dan juga najis bayi ❤️