Adakah normal saya keluar darah ketika mengandung 5 minggu? saya punya line pada upt pun samar.

3 Các câu trả lời

jgn biarkan sis...takut jangkitan..saya ritu pun gatal...keputihan da jadi kuning .tpi gatal belah dalam bukan luar.. last² jangkitan kuman...dr bagi antibiotik dan ubat insert bawah..sebb takut kuman masuk dalam darah...then boleh pegi ke baby.. semoga semua baik² sahaja

Sy sekarang 6w tp dia keluar brown spotting gitu.. Risau juga. Pergi klinic scan doc just nmpak kantung & yolk sac shj belum ada heartbeat lg😔 doa sama2 semuanya okay InsyaAllah diizinkan Allah jd ibu🤲

3y trước

Ada yg kata normal, ada juga yg kata mungkin tak jd. 50-50..huhu. Lg seksa kene tunggu kalau doctr suruh dtg lg 2weeks repeat scan utk tgk ada heartbeat ke tidak.. Mcm2 dlm kepala duk fikir.. Tp doa sentiasa semoga baik2 sahaja.

rjuk doc trus sis