Sakit bahagian tulang kemaluan (vagina) & celah peha. Ada x mommies yg mcm ni? Normal kan? 28weeks

10 Các câu trả lời

Samalah... Lg2 dri baring nak bagun.. Pastu berjalan... Allah dye punya perit... Mcm nak jalan terkangkang aja rasa masa tu.. Hahahaha

Normal, tumbesaran kandungan menekan bladder, dan organ lain, tu yg rasa tak selesa di bahagian badan berdekatan dgnnya tu

normal.saya skg 36 minggu.tak larat.asyik nak kencing.kaki dah bengkak...pedih ulu hati je.susah nak tido

sya pun sakit kt situ.. dua dua belah sakit.. lagi lagi bila nak buah air besar.. baru 2 hari berlaku

Samaaaaaaa 😭 sakit situ jugak. Lagi lagi bila nak pakai kain telekung tu. Sakitnya nak angkat kaki.

3y trước

mmg sakit. nk pakai seluar semua kena duduk dulu huhu. xboleh pakai berdiri seksaa

Normal sis sakit bahagian pelvik. Tersiksa rasa bila nak berjalan, nak pusing kiri kanan. Huhu

Normal sis.. Saya pun mcm tu kalau baring nk kalihkan badan memang sakit sangat..

sakit juga since dh masuk 30+ weeks ni bila mlm je mesti rasa tak lena nak tidur..

normal

NORMAL