Sapa pernah guna test jantina baby ?? Confrim x kalu kita guna ni

Sapa pernah guna test jantina baby ??
Confrim x kalu kita guna ni
5 Các câu trả lời

Tktau mcm mana ada org percaya benda karut camni (bukan puan), klu nk tau gender mmg tk blh melalui urine. Kena scan je utk tau, itu pun kdg boleh jd ralat sbb salah baca/tgk.

saya pernah try ni sis..masa pregnant anak ke2 20w masa tu, keluar pink. scan di kk boy. just for fun je ni sis jgn percaya sangat.

tak penah guna. tp kalau nk check gender, better through scan. bole tgk betul2 pembentukan dia mcm ni 😊

Xbetul sis bnda ni,doc ckp jantina xbole check based on urine

x pernah guna