Anak saya baru 3bulan, tapi kulit dia seperti berpanau, tompok putih 2-3 tempat.. Kenapa ya??

2 Các câu trả lời

Mungkin ada jangkitan pada kulit. Puan boleh rujuk Dr masa check up rutin baby😊

4y trước

Hari tu masa checkup anak, tanya nurse.. Nurse kata mungkin allergic sabun, pampers.. Tapi tak hilang jugak.. Checkup bulan ni nak jumpa dr terus tanya..

sama mcm anak buah sya dlu.. tp lma2 dia akn hilang sndri..

4y trước

Kadang risau jugak, takut anak gatal ke apa.. Tapi takde anak menangis ke merengek ke..