Hi mommies nak tnya kalau due mkin dkat mmng cirit birit dan hilang selera mkn ke?? Due saya 6/12 ..

1 Trả lời

Sy beberapa hari sebelum ketuban leaking, jd kerap membuang. Mcm cirit juga. Hilang selera makan tu tk pula. Tp sedar mmg kerap sgt nk buang air besar, kdg rasa sakit perut memulas mcm nk membuang tp tau tk ada pun yg nk dibuang. Tau tau ketuban leaking. Tp awal la, 4 minggu sebelum due date.

3y trước

Dh ada contraction la tu, boleh tgk kekerapan guna contraction timer. Kalau dh 1 in 10 minutes atau dh jd setiap 5 minit boleh bersiap sedia ke hospital. Semoga dipermudahkan