Pergerakan baby

#firstbaby Hai , saya nk tnya .usia kandungan skrg nak masuk 28w .Pergerakan bby mcm aktif sgt .kdg2 mcm tktahu sama ada dia lapar atau tak . Makan byk dh .Kita jadi mcm tk selesa pulak. Kena busy kan diri ke ya?sbb sy tk kerja.Normal ke mcmni . Klu tk gerak risau pulak 🥹

2 Các câu trả lời

baby bergerak je awak..cuma kdg2 kita xrasa..sbb baby xmemenuhi ruang dlm rahim kita lagi..kalau betul2 baby dh penuh ruang awak akan lg rasa baby kita aktif.. dh start kira pergerakan baby kan? cukup 10 kali..inn shaa allah baby xde pape.. kalau kurang 10kali tu ja awak kena risau..sy berkerja awak.. xde nya baby aktif smpi sy xboleh buat kije.. 😅😅.. kdg rasa je baby gerak aktif..kdg slow ja..kdg rasa beralun ja..

2y trước

most wc awak.. if kalau mcm awak risau boleh je kita nk scan utk tgok condition baby kita.. ☺️☺️

Normal je tu.

2y trước

Thanks sharing 🥰