Hi. upt naik line samar, normal ke? saya belum delay period. lagi seminggu bru period.

5 Các câu trả lời

Ya sis, dia boleh jdi hormon jugak, kalau sis nk confirm, try lagi seminggu bila missed period tuu. Insyallah. Kalau saya hari sepatutnya saya period tu sya test, sbb saya kluar darah sikit2, masa tu nk terang dah, smpai la lepas due date saya spttnya period, mmg terang sngtt.

Normal sis. Mcm sy haritu kebetulan test pakai OPK tgk naik 2 line terang seminggu sblm period. Esoknya baru test guna UPT..line samar2 so rasa xpercaya. Start haritu tiap2 pg sy check 😅 alhamdulillah skrg baru 5minggu. Doakan kami yea…

normal tu. masih awal lagi. kalau awal2 hormon hcg tak tinggi tu samar2 line. nnti delay period seminggu ke bleh repeat lgi utk nk pasti.

tunggu delay period baru check balik

normal..

2y trước

Kalau saya sis ni 5 day before date period. Sbb time ni mmg rasa simptoms yg lain macam. 😂 Test lgi upt utk kdua kali time date period yg sebetulnya mmg naik terang sgt sis. Skrg ni 5 weeks. Tapi lgsg xde alahan smua. cuma kuat tdor je 😂. Kdg trfikir juga ehh aku ni prgnant ke 😁