Hai 😊, saya skrng pregnant 20 weeks.Perut saya kerap rasa x selesa,boleh x saya pakai minyak angin?

4 Các câu trả lời

Boleh je rase nye.. sbb sy mase first trimester alahan teruk.. muntah2.. bdn berangin.. suami hari hari urut dan letak minyak angin.. alhamdulillah skrg tgh menghitung hari utk bersalin and xde sebarang masalah sepanjang mengandung... tp utk confirmation nanti appointment, tanya lah nurse atau doktor..

No.. tak elok sapu direct ke perut.. just sapu bahagian blkg betis dan tapak kaki. Inshaallah tido mlm pun lega

klau sy....sapu ubat angin dkt blkg je...sruh suami urut...dkt kaki n betis...jgn sapu dkt bahagian perut...

better jgn pakai y terlalu berangin .. sbb nnt baby bole rase jgk .. kesian die nnt ..