Momies susu apa yg terbaik untuk trimester kedua smpai sepanjang kehamilan..bole suggest jenama apa

8 Các câu trả lời

Saya minum Anmum Coklat utk pagi tapi kalau malam minum Promama vanilla.. Susu ta terasa sngt so boleh terima tekak.. Tmbh pula utk susu promama ada kdungan asid folic n Anmum pula ta terlalu manis kdungan gula kurang.. 😊 Ap² pun cuba dulu, tak smua org boleh terima susu, snng kata pembawakn budak tak sama...

utk sy..msa 1st trimster try susu anmum coklat..but xboleh coop. asek muntah..then now tukar kepada susu frisomum honey vanilla..alhamdulillah serasi dgn baby dlm perut..rsanya sedap tak berbau hamis(utk sy)

saya minum susu kotal dutch lady sampai sekarang dah nak bersalin. tak minat susu tepung sebab malas nak bancuh 😂

minum susu everyday je..nurse tak bagi minum susu khas untuk pregnancy..takut sangkut gdm..

saya minum susu Nestle Every Day..ada sape2 sama ngan saya.. susu tu je yang boleh telan..

Fresh milk.. Brand HL okay

enfamama

depends