Due date 29/6/21 sorry anak mama.. Mama tak mampu beli apa ii lagi dekat sayang..

#firstbaby anak tak sah taraf.. Maaf syg atas dosa ii mama yang dlu. Sekarang mama kena fokus baby dengan cari kerja..

11 Các câu trả lời

Sis , if nak saya ada baju anak saya tak pernah guna lagi saya cuci je haritu . Anak saya pun tak sah taraf tapi alhamdulillah skrg dah dkt setahun dia hidup with a big smile ❤️ dont loose hope ! Keep fight for ur baby . If nak baju baby , pampers size s balas comment ni ya

3y trước

Boleh sis , boleh i ada barut baby tak pakai pun baju pampers newborn lebih . Sebab anak i cpt betul mengembang 😂

semoga ibu dan anak sentiasa sihat. pedulikan apa yg org kata. yg penting jangan lupa yg Maha Esa. jaga anak elok². tk semua org yg dh kawen ada cahaya mata. tahniah sis 💪

3y trước

amin.. tq

smoga d permudahkan urusan sis..insyaallah stiap yg berlaku ada hikmah d sebaliknya. bersabar, doa dan tawakal ye sis😌jga je bby baik².

3y trước

tq. amin

smg dprmudahkan dlm byak urusan & smg baby d kurniakan rezeki yg melimpah ruah..jga baby bebaik sis..tc

3y trước

amin.. tq

semoga senanggg urusan puan. insyaallah ada kebaikan & keberkatan atas apa yang berlaku ❤️

3y trước

amin tq

semoga d permudahkan urusan bersalin mommy 🤗 n semoga Allah jaga kalian

kalau nk cri fmily angkt utk bby tu awak bgi tau sya yert....

semoga dilancarkan rezeki sis dgn anak yaa

3y trước

amin.tq

Semoga dimudahkan urusan puan dan anak ya.

3y trước

amin.tq

Semoga murah rezeki sis Dan anak❤️

3y trước

amin.tq