Hye, mummies semua start rasa mual / morning sickness weeks berapa yaa? Saya first time mom.

10 Các câu trả lời

sy mungkin masa 5@6 minggu. masa tu tak tahu igtkan gastrik angin. cuba bertahan seminggu lebih, last-last serah diri ke klinik sbb tak tahan. rupanya dah preggy 7 week tanpa sedar. maka terjawab kenapa angin loya smua sebelum tu 😅

saya start 6 weeks. tp takdelah alahan teruk sgt, just tak boleh bau certain2 benda

alhamdulillah xdek morning sickness dari awal pregnen smpai sekarang 29w

tengok je double line terus mual2... huhu.. masa tu 4 minggu

dpt taw pregnant msa 5mgu tu trus morning sickness

6 weeks sampai lah sekarang 9 weeks

dari 6w smpai skrg 12w😭

saya start 10 week ke atas

Saya minggu-6

8 weeks