Happy Mummy

First2 sedih sbb scan doctor ckp baby tak jadi, kantung tak bulat...rupanya still awal lagi mmg tak nmpak sgt. Scan again nampak dua kantung. Now dah 14 weeks ++ ?

Happy Mummy
75 Các câu trả lời

lps doc kata tak jd tue pasto mkn ape sblm next scan?

5y trước

Ouwhh

Wahhh congrats sis, ada tips how to get twin? Hikhikhik

5y trước

Alamak, sis every night bersama boleh dpt twin. Sy every night bersama pun lekat satu jea. Hehehe apa2 pun alhamdulillah, rezeki sekarang da pregnant nak masuk 7bulan 😂 ohh btw tahniah sis, best la dpt twin 😘❤️

wow..tahniah sis..doakan sya jgk tgh try tuk baby kedua🤗🤗

Tahniah sis.. dapat twin baby.. moga baby ngn sis sihat sentiasa..

5y trước

InshaAllah amin 😊

Sis scan minggu ke brpa ye bru dgar heartbeat bby

5y trước

Masa scan week 6 tu, dah nmpak heartbeat baby..

Tahniah...bby twin😍😍😍..happynye klau dpt twin..

Alhamdulillah..tahniah sis..moga sihat2 baby dan mummy

Wa best nya harap2 nti sye ade rezeki kembar mcm sis 😊

5y trước

InshaAllah aminn 😊

Tahniah... Smoga dipermudahkan segala urusan

Pregnant twin nafsu makan tinggi tak sis?

5y trước

Hehe ada masa2 dia je rasa nak makan banyak. Tapi mmg boleh makan byk sgt dalam satu masa 🤣🤣