Brand lampin pakai buang

First time mum. Nak tanya brand pampers mana yang elok. #newmom #bantujawab

19 Các câu trả lời

start dia keluar dari perut pakai drypers je lepastu bila dah genap sebulan tak boleh pakai. asik naik ruam je. terus tukar lain. skrg pakai molfix okay tak naik ruam

Anak sy mula2 lahir dulu sesuai dgn applecrumby.. lps tu bila dah nk hntr pengasuh, sy cuba brand tesco je.. cute & care. Brand lain anak xsesuai atau bocor je

Kena try and error. Saya pernah cuba 4 jenis brand je. Ni penerimaan anak saya. - Petpet ✅ - Applecrumby ✅ - Drypers ❌ - Offspring ❌

Wee Wee Drypers Dari Anak Newborn Untill 6 Month Alhamdulillah Tak Pernah Naik Ruam Tak Pernah Try Yg Lain Sbb Anak Mmg Sesuai Dgn Yg Ni

masa bru lahir sy pkaikn drypers wee wee dry lpastu tukar g diapex. So far dua² brand ni sesuai dgn baby sy n hrga pun mmpu milik😊

Anak sye xde masalah ruam lampin.. yg ade pun stakat bocor je la.. brand yg ok & mesra poket, molfix & diapex.. btw baby boy

Huggies airsoft je ank pkai okay xbocor..

anak sy pakai huggies .

Applecrumby