Susu Anmum

First time minum susu anmum, lepas dri sejam ke 2jam mcm tu aku cirit birit. Apa susunya gk sesuai sama aku atau mmg mcm tu kalau untuk org yg baru first time minum susu anmum ?

2 Các câu trả lời

Haah kadang2 boleh jadi tak sesuai juga sis. Tapi saya consume enfamamaA+ pun mula2 mcm sis juga, tapi saya tetap consume je alhamdulillah dah tk cirit birit dh.. mungkin nak serasi dgn badan kita lah rasanya.. cuba sis try utk seminggu consume, tgok mcm mana..

rasanya tak sesuai ,saya dulu minum okay je.