Minum susu apa yg ok?

Assalamualaikum nak tnya sy da pregnant ank ke 3,and baru first time minum susu..sblom ni tak minum pun...apa susu bagus?sekarang syg minum anmum materna..and sy cirit birit..normal ke tu?atau mmg mcm tu?

2 Các câu trả lời

cirit birit mcm mna tu? nurse saya galakkan minum susu biasa je. susu kotak. saya minum dutch lady yg tinggi calcium. pernah beli susu similac mom, sedap. tp xmmpu nk maintain sebb harga. susu biasa pun boleh asal tinggi kalsium and makan ubat yg KK bagi

4y trước

Cirit birit lps minum susu..berak cair..ada la,3,4 kali..cm tu xsesuai ke sy minum susu tu?

sy mnum similac mom, rasa sedap. stakat ni takde msalah buang air besar lancar mcm biasa. boleh cuba sis