Dah positive ke yg paling bawah tu?

First time guna opk brand ni. Nmpk xbrp terang mana je simptom ovulate ada. Demam , sakit kpla. Sllu klauu ovulate mmg demam scara tiba2. Test opk mesti +ve terang. Tp brand ni mcm xterang mana plk huhu. Jd confused negative lagi ke dh +ve? 😅😂#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby #bantusharing

Dah positive ke yg paling bawah tu?
9 Các câu trả lời

kalau tgk yg bawah tu mcm positive mcm belum. xpew sis boleh BD dulu malam ni esok test semula tgk . kalau esok dh negative kira yg bawah tu positif lah. Boleh BD dh sis dalam 24-48jam supaya xterlepas waktu subur sis.

7mo trước

sy pon kalau jumpa ala2 positive sy BD je sbb takot terlepas waktu subur. paatu smpai lah test dpt negative sy stop BD smpai lah tggu period sbb takot ada gangguan penempelan nanti. pastu bila lambat period 2 hari sy akan test upt. Alhamdulillah sy berjaya hamil skrg kandungan dh 29minggu. semoga sis berjaya pregnant ye bulan depan . amiiin🤲🤲 @zara

Mcm terang positive kot. BD dulu, esok test lagi. Repeat sampai opk kabur, lepas kabur dikira dpo1

7mo trước

noted. thank youuu

dh dpt peak hrini kawan2 😁 doakan semoga cycle ni berjaya ye.

Belum positif sis sebab belum sama terang.

7mo trước

noteddd. thank youu

pregnant dah ......nak lebih pasti cek kat klinik...

7mo trước

bukannn. ni opk bukan upt hehe

pendapat sy negetif lg tu sis.

7mo trước

noted siss...thank youuu

beli brand lain

7mo trước

nk hbiskn stock yg ni dulu 😌

beli clearblue

7mo trước

hahaha ohh opk ye sorry sorry saya tak pernah pakai ingat pregnancy test td

taksama terang

7mo trước

noteddd. thank youuu