Normal ke upt pekat period baru delay 2 hari ??

First time dpt upt pekat mcm ni nk tny normal ke ?? Kawan² ckp mungkin kembar .. tapi Sy tak ada keturunan kembar ... #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing

Normal ke upt pekat period baru delay 2 hari ??
2 Các câu trả lời

normal, sy delay 2 hari pekat gini juga. tp tu bukan petanda pregnant kembar or tak. sy pekat gni pregnant singleton, keluar pn sorg saja

3mo trước

hormon tinggi. bagus or tak kena scan utk tgk keadaan dlm rahim. nti next week pergi klinik utk confirmation.

normal. takda kena mengena dgn kembar atau tak. scan baru tahu

3mo trước

bukan janin besar, kemungkinan hormon hcg tinggi