lepas bersalin masa kt hospital kifta bleh je bwa biskutkn? contohnya biskut oat ke? sori soalan pelik skit erm

first pregnancy

1 Trả lời

Boleh kalau boleh bawak milo 3in 1...bawak thermos air juga... nnti boleh minta kat nurse air panas utk bancuh milo panas...lepas melahirkan mmng terasa lapar...mereka hanya bagi makan ikut waktu jd ibu mesti sediakan snek2 ringgan utk mengunyah...utk hasilkan susu badan boleh bawak horlick 3in insyaAllah susu badan meriah

5y trước

Wlcm 😘