normal ke trun drh 6w ank ke3 sbb 2sblom ni xde trun drh ap semua pergi hopital dr cek ap kata norml

first pegi klinik kerajaan npk kantung tp samar2 second g swasta scan dema kata xnpk apa last husband bawk g hospital scan npk kantung tp kecik lgi dan sy tunjuk gambar bledding sbb ketul2 kn tp dr kata normal je dtg balik hospital jika diri tlampau sakit n keluar mcm kantung... bledding start 16-18 hb lpstu stop bledding dtg balik harini 21 ...ada yang serupa ke...

1 Trả lời

mg dpmudah segalanya..aamiin