Dah bocor ketuban, keluar darah,mengeras tapi laluan x buka besar maka induce juga

First day wad.. mlm tdi gerak ke hospital sbb turun air mcm ketuban jernih,panas,xde bau.. smpai² check laluan baru 1cm gitu,air ketuban bnyk lgi, after that still kene wad otw ke wad tu bleeding plk and rase contractions smpai subuh.. then doctor round terus decide klau 24jam x turun air ketuban lgi terus induce and katanya bleeding tu normal😅 lepas abes round, lendir darah pulk keluar.. tpi xde leaking ketuban lgi dh and smpai sekrng xde ape² tanda dah just mengeras.. conclusionnya mcm kene induce juga ni😂 xpe lh asalkn semua slmat, insyaallah 🤲

1 Trả lời

Semoga urusan bersalin sis dimudahkan dan semoga sis n bby selamat aamiin 💕🥰❤️